Много благодаря на всички. Честно казано - прекалено мили сте.
Но мисля, време е да спрем да се занимаваме с огромното ми его и да преминем към следващият потребител, който снощи след дълги размисли реших да ви представя. (да се чете -
напих се като куче и сега някой ще го отнесе)
На вашето внимание:
storyknitter.
Хъм... Нека започнем по Nifo-вския начин:
storyknitter- Като цяло нека започнем с уточнението, че това е
ТЯ - т.е. е момиченце. Известна е още с името Ваня Василева (a.k.a. Ванче, Василева, "Ваня-Спри-Се-Моля-Те").
- Ваня е родом от китният град Кърджали и обожава да я питат, с какво точно земеделие се занимават родителите й, както и тя самата.(не мога да разбера защо й е толкова любим този въпрост, обаче). Там тя израстнала сред културна и аристократична среда, която и днес рефлектира в чувството й за хумор. Като за говорихме за него (чувството за хумор) трябва да отбележим, че
storyknitter притежава такъв усет към смешното и безсрамието, че кара дори Кронос да се изчервява. Въпреки това, да се отбележи, че това със сигурност не отблъсква хората, даже бързо топи ледовете в сравнително непознати компании.
-Има червена коса, носи очила, без които изглежда...хъм, нека просто кажем
странно. Може да не спечели конкурс по високост, но вярвайте ми Памела Андерсън (примерно) би си прерязала веничките от завист, когато види бюста й.
-
storyknitter е изключително умно момиче и обича да учи с такъв хъс, че и питбул би й завидял (на хъса това).Учи
Право в УНСС и е четвърти курс.Седим на един чин, хехе
-Обича да си пийва биричка. По много. Но с мярка. Пие също така : мента, ром, ракия, уиски, вино и каквото друго има. Това е жената, която прави (най-вероятно) най-вкусната шкембе чорба на света, за което винаги ще я обичам.
-Обича да танцува, стига да не се намери някой, който да може да й издържи на темпото (и да не е умрял от пиене по това време).
- Не обича тъпанарите-от-селски тип и добре, че е така. Забавните тъпанари (като мен) ги обича.
- Може да кара кола, има си и свидетелство за правоуправление, ама я мързи да си го ползва.
- Имаше я още в стария форум (някъде към епоха 2.5 се появи

).
- Като за накрая - има богата душевност, като на македонско девойче - силно обича и мрази, но второто понякога го забравя. Иначе, в повечето случаи е мила.
- И всъщност няма нищо общо с македонските девойчета, просто го използвах като метафора.
Вие сте!