Надявам се, че съм уцелил мястото за тази тема, ако не, моля админите да ме извинят и да я преместят. Преди малко получих съобщение, което ме наведе на мисълта, че Бурзум ТВ далеч не е толкова популярна сред Толкин феновете у нас, та си мислех, че може да и направя малко реклама
Става дума за виртуалната телевизия, която тръгна като проект на Подземието на Арменелос и която аз упорито се опитвам да развивам...бавно, но славно

...на практика в момента аз се явявам основния екип на телевизията, занимавайки се с анимации, аудио обработка и видео монтаж и т.н..., иначе много твари се включват с идеи и всякаква друга помощ. За тези които са запознати, мога само да напомня че ако им е забавно и имат желание/време могат да се включат с идеи или друга помощ-пишете ми. За тези които тепърва разбират за какво иде реч-Бурзум ТВ е най-общо казано гавра с правенето на традиционната телевизия, но базирана на неща свързани с Толкин-иначе казано-вземам кадри от филма ВнП на П. Джексън, монтирам ги по подходящ начин, наслагвам музика, говор, надписи, ефекти и т.н. и накрая се получават забавни резултати.
В момента имаме:
Мордорски вести (новинарска емисия)Мордорският Топ 9 (музикална класация)WS Troll-o-shop (рекламен блок)Забавлявайте се !