http://www.popcornmo...prustenite.html
Мнения ? Мен лично малко ме съмнява...
Welcome to Български Толкин Форум
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Сериал по Властелина на пръстените ?!
Started by
Witch-King
, ное 11 2017 06:37
Posted 11 ноември 2017 - 06:37

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Posted 11 ноември 2017 - 06:58

В какво се съмняваш точно? Дали реално ще се появи сериал или дали ще е добър?
На мен лично не ми остана много запас от надежда, когато стане дума за екранизация по Толкин. Хобит буквално притъпи и последните ми хейт настроения, така че да вадят там, каквото са решили, няма да си направя труда да го оплюя. Да пуснат гей двойка, да презентират чернокож елф... вече ми е все едно.
Не е задължително да има смисъл във въпросите.
Това е задължително само за отговорите."
Сюзън Смърт
Posted 11 ноември 2017 - 07:30

Може би и двете. Съмнява ме да го екранизират, съмнява ме и да е качествено. Ако има такова нещо, ще го гледам 100%, но ... с много ниски очаквания.
Posted 11 ноември 2017 - 07:37

Posted 14 ноември 2017 - 10:44

Posted 14 ноември 2017 - 03:19

Изглежда ще са свободни съчинения, но това може би дори е по-добре, така поне няма да има опасност да окепазят съществуващите истории.

The things one feels absolutely certain about are never true.
Posted 15 ноември 2017 - 12:22

Четох, че май ще е за годините преди събитията от Властелина. За тях вече имаме "Преследването на Ам-гъл" и "Роден от надеждата" (но те са само два кратки филма).
32
Posted 15 ноември 2017 - 03:29

Аз винаги съм си представяла екранизацията на Силмарилион да бъде сериал. Ако се захванат, ще го направят, стига да не бягат от текста. Ето затова филмът Хобит беше разочарование, защото пренебрегнаха словото за сметка на комерса.
Posted 16 ноември 2017 - 11:22

Съвсем случайно в същото време излиза и новина, че Кристофър Толкин напуска Толкин Естейтс (поне директорския пост: http://www.theonerin...tolkien-estate/). Съвсем случайно......
Лично аз съм убеден, че бозата ще е по-вкиснала и от "хобит трилогията" на Джаксън.
Лично аз съм убеден, че бозата ще е по-вкиснала и от "хобит трилогията" на Джаксън.
Edited by proudfoot.underhill, 16 ноември 2017 - 11:58 .
Posted 28 януари 2018 - 11:19

Не мисля, че е добра идея. Филмите са страхотни и сериалът едва ли ще достигне тяхното ниво. По-скоро ще е разочарование
микровълнова,автосервиз,Полиетиленови тръби,Избелване на зъби
микровълнова,автосервиз,Полиетиленови тръби,Избелване на зъби
Edited by optimeon, 29 март 2018 - 10:25 .
Posted 14 март 2018 - 08:02

Напълно съм съгласна! Само се опитват да печелят повече пари...
смяна на масло,университети в холандия,френски легла,вътрешни мазилки
смяна на масло,университети в холандия,френски легла,вътрешни мазилки
Edited by moon21, 29 март 2018 - 10:45 .
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users