Така, обадих се и аз в Ламартиновата.
Цялата къща (15 легла) е ангажирана за феста, НО:
До тук сме 3 двойки:
Аз и Костенурка
Манол и Другарче
Зай и Гад
В Ламартиновата къща има ЕДНА стая САМО С 2 ЛЕГЛА - която най - нагло и предвидливо запазих поименно за мен и Ани.
Манол също е изявил желание да получи стая двойка, без трето лице, което Берен е потвърдил, НО -
жената каза, че се очаква дъполнителните гости да бъдат настанени при двойките...
Зай и Гад не са очаровани.
Във връзка с това, моля да направим един списък от желаещите за Ламартиновата, за да се разбере колко хора сме, кой иска двойна стая без "нощна лампа" и кой няма нищо против, също така кой кога ще пристигне и докога ще остава. Идеята е ако някой реши, че тотално не му допада идеята да нощува там да има някакво време за реакция.
Едит - добавям:
Beren Erhamion написа на May 27 2009, 09:49 AM :
И така "Ламартиновата" къща и вече изцяло заета от нас - току -що направих резервация за Любомир Николов!
Местата последно изглеждата така:
1.Пламбето, Богдан и още един - стая тройка
2.Костенурка и Пешка - стая двойка
3.Менедел и още един - стая двойка
4.Горгаур и семейство - стая четворка
5.Шадоуфакс - стая двойка, дотук сама
6.Любо Николов - стая двойка сам
До тук са 13 души, а местата в къщата са 15!
Може да съм пропуснал някой, но спокойно - цялата къща е резервирана само за нас, така че ако някой желае пак ще бъде настанен!
П.п.За преспиване в стаята на Любо Николов тарифата е двойна
!
Така, "куотвам", за да гледам по - лесно.
Значи, има само една стая 2-ка, има и една 4-ка, от което следва да има още три 3-ки. Как направихме списък с 6 от 5 стаи не разбрах...
От горния списък, -2 човека от четиримата с Гортаур и + Дани и Гад сме 13 човека. Включая Любо Николов.