Благодаря за интереса!(И на мен си ми харесват!)
Изложбата ще продължи поне 2 седмици (повече не знам дали ще им я отпусна, че картините са на коприна и много поемат дима, а там се пуши).
Залата ще е отворена всеки делничен ден от 9 до 18ч.(не че очаквам някой да цъфне в 9). Самата администрация има канцелария в дъното на залата, така че ще я държат отворена.
Аз няма да стоя там ако нямам конкретни уговорки(засега имам за сряда по обяд - за приятели, които са заети във вторник, за по-нататък ... не знам).
Всъщност на самото откриване ще е тарапана и поетичния им клуб ще имат четене в началото, така че ако сте по-съзерцателни хора - вземете наистина да минете през деня, да си разглеждате на спокойствие - ще изпуснете само почерпката.
На 9-ти ще продължи поне до към 21 часа, може и повече, така че доста приятели ще дойдат след работа.
Пропуснах да уточня: изложбата не е самостоятелна - има още 2 авторки, но моето участие е най-голямо - с 20-тина картини, освен това аз я организирам. Другите две участват с маслена живопис.
Заглавието е "Преминаване през Световете"
Да си кажа и още нещо: Предупредила съм да не допускат снимки в залата без мое съгласие: ползвам си картините за сценични декори и в графичния дизайн - та да не си намирам нещата по чужди сайтове. (Ако на някой му затрябва текстура - да пита, може и даром да му дам ако заслужава)
Този пост е редактиран от светулка: 08 February 2010 - 10:40 AM